Sikker forbindelse til Wi-Fi-netværk

Offentlige Wi-Fi-netværk kan være dårligt beskyttede, hvis et Wi-Fi-netværk f.eks. bruger en sårbar krypteringsprotokol. Når du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kontrollerer Kaspersky-programmet netværket. Hvis Wi-Fi-netværket er usikkert, beder programmet dig om at installere eller køre Kaspersky VPN Secure Connection.

Bemærk: Kaspersky VPN Secure Connection er kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Premium.

Kaspersky VPN Secure Connection leverer følgende fordele:

Vigtigt: Brug af Kaspersky VPN Secure Connection kan være reguleret af lokal lovgivning. Du kan kun bruge Kaspersky VPN Secure Connection i overensstemmelse med formålet og uden at overtræde lokal lovgivning.

Aktivér / deaktiver meddelelser om usikre Wi-Fi-netværk

Installér Kaspersky VPN Secure Connection

Hvis du vil sikre privatliv for dit Wi-Fi-hjemmenetværk og alle tilsluttede enheder, kan du konfigurere en sikker VPN-forbindelse på din router.

Konfigurer en sikker VPN-forbindelse på din router

Hvis Kaspersky-programmet advarer dig om, at din Wi-Fi-forbindelse ikke er sikret

Betyder det, at du har oprettet forbindelse til et ubeskyttet Wi-Fi-netværk, og dine logins, adgangskoder, beskeder og andre følsomme oplysninger kan blive opfanget. Vi anbefaler ikke at bruge dette netværk.